Gabriela Cristea trece printr-o mare suferință: „Ne-a rupt sufletul în două”

Gabriela Cristea trece printr-o mare suferință: „Ne-a rupt sufletul în două”

Viața Gabrielei Cristea nu a fost ferită de lumina reflectoarelor și mai mult decât atât, nu a fost una simplă.

Pentru Gabriela Cristea, lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Chiar dacă, acum, vedeta are o viață la care mulți visează, în trecut, vedeta a avut parte de o durere fără margini. Durere care a dus-o la capătul răbdării.

Viața Gabrielei Cristea nu a fost ferită de lumina reflectoarelor. A fost mereu în centrul atenției, a fost cooptată în proiecte de succes, iar pe partea personală, vedeta de televiziune se bucură de o familie care o face să radieze de fericire. Doar că, viața ei nu a fost, întotdeauna, chiar așa de roz. În trecut, Gabriela Cristea a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Dorința de a avea copii și de a nu-și putea vedea visul cu ochii din cauza problemelor de sănătate au distrus-o pe Gabriela. Experiența prin care a trecut a fost cea mai dură, iar cu durere în suflet, aceasta a povestit cum s-a luptat cu dureri crunte, în momentul în care sarcina pentru care s-a rugat atât de mult la Dumnezeu, s-a oprit din evoluție. Durerea resimțită nu poate fi redată în cuvinte.

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească ce ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înțeles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Viva!.

 

Comenteaza