Gabriela Cristea și Tavi Clonda divorțează? S-a aflat cine e blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda divorțează? S-a aflat cine e blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au probleme în căsnicie. Cei doi au fost la un pas de divorț.

Surprinzător a fost însă cu cine s-a fotografiat Tavi Clonda în timpul escapadei pentru filmări. Acesta s-a afișat în companiei unei cunoscute blonde.

Cu cine s-a afișat Tavi Clonda
Tavi Clonda a plecat la Bacău pentru filmările emisiunii Splash! Vedete la apă care revine la Antena 1, iar duminică el s-a filmat alături de colega sa de echipă, Crina Abrudan.

În filmare, cei doi se pregătesc pentru o nouă zi de antrenament, însă Gabriela Cristea nu are niciun fel de problemă. Prezentatoarea tv știe foarte bine ce se întâmplă la filmările de la Bacău și are încrede deplină în soțul ei. 

Mai mult de atât, înainte ca Tavi Clonda să plece, Gabriela Cristea a filmat și ea, în cadrul aceleiași emisiuni, iar în acea perioadă, artistul a întâmpinat probleme mari din cauza furtunilor. A rămas fără curent electric, ba chiar a făcut și plângere pentru asta.

„Acum două săpămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema.

Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere”, mărturisea Tavi Clonda, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza