Gabriela Cristea și-a înșelat PARTENERUL de viață! Prezentatoarea a recunoscut în direct „O singură dată...”

Gabriela Cristea și-a înșelat PARTENERUL de viață! Prezentatoarea a recunoscut în direct „O singură dată...”
| Foto: wowbiz.ro

Gabriela Cristea are un trecut amoros destul de dureros, femeia a fost înșelată de multe ori.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoarea TV din România. Nu a ajuns la inimile telespectatorilor doar pentru felul în care își execută meseria, ci și pentru cum este ea ca om, ca mamă și ca soție! Vedeta are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Dar nu a fost dintotdeauna așa. A trecut prin mai multe relații care nu au dus nicăieri și un mariaj eșuat cu omul de afaceri Marcel Toader, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani de zile. Mariajul s-a sfărșit brusc și cu scandaluri aprinse. La doi ani după, în 2015, aceasta s-a căsătorit cu artistul Tavi Clonda, pe care l-a cunoscut la o emisiune și cu care are o relație extrem de frumoasă și solidă, alături de care are două fetițe absolut superbe.  

Recent, aceasta a făcut un anunț bombă chiar în emisiunea pe care o prezintă! Se pare că nici Gabriela Cristea nu a putut rezista tentației de a înșela, iar timp de o lună de zile vedeta a jucat la două capete! Iată toate dezvăluirile chiar de la ea! 

Vedeta discuta cu concurenții despre înșelat, moment în care a făcut o destăinuie care i-a lăsat pe toți mască. Gabriela Cristea a declarat, în direct, că și-a trădat în dragoste partenerul de viață timp de o lună de zile și doar o singură dată.

Mai mult, prezentatoarea TV spune că au fost cele mai grele zile din viața ei, fiind un efort foarte mare să te împarți între doi bărbați și astfel ea a decis să pună capăt relației secrete.

Gabriela Cristea nu a dat, însă, detalii și despre cine a fost partenerul de viață pe care l-a înșelat.  

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci....este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza