Gabriela Cristea și-a deschis inima și a vorbit despre relația cu părinții ei. Cu ce traume a rămas prezentatoarea TV: „Ei cumva făceau front comun, iar mama nu avea ce să comenteze.”

Gabriela Cristea și-a deschis inima și a vorbit despre relația cu părinții ei. Cu ce traume a rămas prezentatoarea TV: „Ei cumva făceau front comun, iar mama nu avea ce să comenteze.”
| Foto: kfetele.ro

Gabriela Cristea a vorbit despre traumele pe care le are din copilărie și care au făcut-o să nu mai aibă încredere  în ea.

Prezentatoarea TV, Gabriela Cristea, a povestit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, despre motivul pentru care niciodată nu a avut încredere în ea și despre faptul că nu a auzit de la cei din jur că face lucruri bune. S-a axat tot timpul pe muncă și a ajutat-o faptul că jobul ei este unul creativ.

„Psihoterapeutul meu a fost munca. Eu acolo m-am regăsit întotdeauna și asta m-a ajutat să trec peste multe probleme. Nu neapărat că munca mă face să uit, ci cumva munca m-a împlinit din foarte multe puncte de vedere pentru că nu fac o muncă statică, să mă duc la 8 la serviciu, la 5 am ieșit și gata. Eu am o muncă creativă și atunci probabil și creierul meu funcționează altfel.”, a spus Gabriela Cristea.

Relația ei cu părinții nu a fost niciodată una foarte bună, iar mama ei nu avea foarte multe cuvinte de spus în fața tatălui. A recunoscut că are traume legate de faptul că toată lumea din jurul ei era mai bună decât ea și a mai adăugat că munca a fost psihoterapeutul ei principal.

„Asta m-a ajutat pentru că, din păcate, eu sunt genul acela de om cu traume legate de încrederea în sine. Pentru că întotdeauna vecinul era mai bun. Venea de la toată lumea. Poate că noi exagerăm acum. Îmi aduc aminte, ceilalți erau mai buni decât mine, iar eu nu eram destul de bună. Da, cu siguranță, (nr. dacă a afectat relația cu părinții) pentru că vrei să te valideze cineva.

Vrei și tu să spună cineva „Bravo, ai făcut bine orice”, nu știu. Nu mai există relație, mama nu mai este, s-a prăpădit. Acum, cu tata, nu. Nici cu mama, nu. Ei cumva făceau front comun, iar mama nu avea ce să comenteze.”, a mai povestit Gabriela Cristea, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza