Gabriela Cristea se află în spital cu perfuzii. Ce probleme grave are: ”Corpul cedează”

Gabriela Cristea se află în spital cu perfuzii. Ce probleme grave are: ”Corpul cedează”
| Foto: spynews.ro.

 Gabriela Cristea trece prin momente delicate, aflându-se înternată în spital, la perfuzii în aceste momente. 

Gabriela Cristea se pare că are probleme de sănătate, căci prezentatoarea TV a publicat în urmă cu scurt timp o fotografie de la spital. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, însă după cum precizează chiar ea, i-ar fi cedat corpul.

Prezentatoarea de la Mireasa - Capriciile Iubirii se află la perfuzii în aceste momente și a ținut să mai precizeze că și-a propus să fie mult mai atentă la stilul ei de viață.

”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare.

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea a ajuns iar la spital, asta după ce fiica ei, Iris, nu s-a simțit bine. Vedeta povestea că aceasta a făcut o indigestie, dar și febră, iar din acest motiv s-a speriat destul de tare.

Fără să mai stea pe gânduri, și-a luat partenerul de viață, pe Tavi Clonda, și au plecat imediat la unitatea medicală pentru a afla ce se întâmplă cu micuța și pentru a-i face tratament.

''Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice'', a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Comenteaza