Gabriela Cristea s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă! Cine a dat-o de gol

Gabriela Cristea s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă! Cine a dat-o de gol

Gabriela Cristea a recunoscut că în tinerețe a fost îndrăgostită de un bărbat mai în vârstă.

Gabriela Cristea și Paula Crăciunescu se cunosc de mult timp, de când prezentatoarea avea doar 17 ani. Cele două s-au apropiat într-o perioadă în care vedeta trecea printr-un moment dificil din cauza unei relații care era contestată de părinții ei.

Ruptura de familie a fost dramatică și a făcut-o să sufere mult. Însă a primit alinare de la cea care i-a devenit ”mamă adoptivă”.

„Gabi era îndrăgostită de mică de un cameraman cu 9 ani mai în vârstă ca ea, iar părinții ei au decis să rupă legăturile decât să accepte această relație. Simțea nevoia unei mame, însă cea care îi dăduse viață o alungase de acasă„, a povestit Paula Crăciunescu.

Ea a fost cea care i-a influențat inclusiv evoluția profesională. A ajutat-o pe Gabriela Cristea să se angajeze în televiziune.

“Nu pot să spun că sunt pentru Gabriela chiar o mamă adoptivă, însă, e adevarat că o iubesc foarte mult. Am cunoscut-o la Festivalul “Cerbul de aur” de la Brașov. Mereu o luam cu mine prin oraș. Îi spuneam: hai să ne plimbam, sa mergem la o înghețată. Și așa, încet-încet, s-a lipit sufletește de mine. Apoi, eu am prezentat-o lui Mihai Tatulici la Tele 7 abc. Și, când acesta a văzut-o, a spus, “Vai ce ochi frumoși are fata asta, hai să vedem ce poate”. Asa a angajat-o și a pus-o să prezinte meteo și zodiacul. Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă pe care o iubeam și o răsfățam”, a mai povestit Paula Crăciunescu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza