Gabriela Cristea, dezvăluiri EXCLUSIVE despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Da, sunt bolnavă ” 

Gabriela Cristea, dezvăluiri EXCLUSIVE despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Da, sunt bolnavă ” 

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare în vârstă de 48 de ani, s-a confruntat în ultima perioadă cu multe probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV este foarte activă în mediul online și le povestește fanilor multe aspecte din viața sa personală sau profesională, dar în weekend, când a împlinit vârsta de 48 de ani, a reușit să le dea o sperietură zdravănă celor care o urmăresc.

Gabriela Cristea a ajuns pe patul de spital, iar fanii ei s-au speriat, deoarece nu înțelegeau ce se întâmplă cu vedeta. În acele momente, nu a fost destul de deschisă și nu a oferit informații despre ceea ce i se întâmplă, însă acum a decis să împărtășească cu cei care o urmăresc care este starea ei de sănătate.

Ea a spus că o problemă mai veche a făcut-o să apeleze la ajutorul medicilor, iar acum realizează că sănătatea ei este în joc. De luni bune prezentatoarea TV este pe tratament, dar acum a conștientizat faptul că în scurt timp nici acesta nu va mai funcționa cum trebuie și este momentul să acorde mai multă atenție problemelor de sănătate.

După ce va termina de luat pastilele, Gabriela Cristea va face o serie de investigații de specialitate pentru a afla cu exactitate cu ce probleme de sănătate se confruntă și ce este nevoie să facă în viitor.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare din acest weekend. Da, am fost bolnavă și taaaaare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător. Acum sunt bine, pe tratament încă dar nu mai pot continua așa la nesfârșit pentru în curând am să devin imună și la antibiotic. După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă că să-mi duc proiectele la bun sfârșit. Azi a fost prima zi fără febra și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine. Gândurile voastre mi-au dat putere și va mulțumesc că mi-ați scris. Va îmbrățișez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza