Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fiica ei! Ce s-a întâmplat cu Victoria este cumplit

Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fiica ei! Ce s-a întâmplat cu Victoria este cumplit

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu Victoria, fiica ei și a lui Tavi Clonda. Micuța a avut febra foarte mare, motiv pentru care părinții s-au speriat.

Gabriela Cristea a povestit în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de pe o rețea de socializare, că a ajuns la spital cu fetița ei, Victoria. Celebra prezentatoare de televiziune le-a spus fanilor că atunci când a ajuns acasă de la filmări a găsit-o pe Victoria cu febră și a dus-o imediat la medic.

Nu se aștepta, însă, să rămână internată peste noapte.  

„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la spital.

Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.”, a spus Gabriela Cristea pe Insta Story.

Din fericire, tratamentul administrat de medicii de la clinica la care a ajuns Gabriela cristea cu fiica ei și-a făcut efectul destul de rapid, căci micuța se simte deja mai bine și a fost externată.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie.

 
Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine.(...) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți”, a mai adăugat Gabriela Cristea pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza