Gabriela Cristea, criticată pentru kilogramele în plus. Cum a reacționat vedeta

Gabriela Cristea, criticată pentru kilogramele în plus. Cum a reacționat vedeta
| Foto: ciao.ro

Gabriela Cristea este cunoscută de o ţară întreagă datorită carierei sale în lumea televiziunii. Însă, în ultima perioadă fanii o cam critică din cauza kilogramelor în plus.

Pasiunea pentru televiziune a adus-o la TVR 1, acolo unde a prezentat concursul Eurovision. Până în anul 1996 vedeta avea deja multe colaborări și fusese gazdă a unor emisiuni și de divertisment. Printre altele, Cristea a prezentat și un show matinal, alături de Eugen Chiticariu.

„Îmi aduc aminte că prezentam o emisiune matinală, „Bună dimineața, România”, alături de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau în post Mircea Badea, Teo și nici Mihaela Rădulescu. Ei au ajuns acolo mult mai tarziu. Eu am fost cea care am bătătorit prima calea divertismentului și mă bucur că am făcut acest lucru. A fost greu la început, dar și frumos. Am făcut multe sacrificii. La vremea respectivă, nu ne gândeam la bani sau la glorie. Pur și simplu doream să ne iasă cât mai bine show-ul”, a declarat Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.

Cu ceva experienţă în spate, a lucrat la un post de televiziune ca PR Manager şi ca prezentator până în iulie 2000. Apoi, până în 2005, frumoasa vedetă a prezentat ştiri sportive şi a fost co-prezentator la un matinal.

Ulterior, Gabriela Cristea s-a făcut remarcată la cârma emisiunii Noră pentru mama şi a continuat să-şi uimească fanii cu apariţiile spectaculoase în show-urile matrimoniale Te iubesc de nu te vezi sau Mireasa Capriciile iubirii.

Comenteaza