Gabriela Cristea are probleme grave! Vedeta a trăit momente cumplite de Paște: „Febră și o indigestie...

Gabriela Cristea are probleme grave! Vedeta a trăit momente cumplite de Paște: „Febră și o indigestie...
| Foto: wowbiz.ro

Vedeta de televiziune, Gabriela Cristea, a trecut prin clipe de groază chiar în preajma sărbătorilor Pascale.
 

Gabriela Cristea nu a avut parte de un Paște liniștit, așa cum spera. Vedeta de televiziune a povestit recent că a trebuit să facă de urgență o vizită la spital, după ce una dintre fiicele ei a început să se simtă rău. S-a întâmplat chiar în preajma sărbătorilor Pascale.

Se pare că micuța Iris, fiica prezentatoareai TV și a lui Tavi Clonda, a avut nevoie de intervenția medicilor. Prezentatoarea TV a dezvăluit care au fost problemele cu care s-a confruntat micuța. 

Bruneta a prezentat o ediție specială de Paște, acolo unde prezenți au fost și soțul, dar și cele două fiice ale lor.

Într-un moment de maximă sinceritate, Gabriela Cristea a dezvăluit că Paștele ei nu a fost deloc unul plin de liniște, ci presărat cu stres și sperieturi. Totuși, din declarațiile ei se pare că așa sărbătoresc ea și Tavi Clonda cam fiecare sărbătoare mare, căci mai tot timpul una dintre fiicele lor are nevoie de îngrijiri medicale. 

De data aceasta Iris a fost cea care a întâmpinat probleme. Se pare că micuța a avut febră și a făcut o indigestie destul de gravă, iar fără să stea prea mult pe gânduri, Gabriela și Tavi au mers cu ea de urgență la spital.

Medicii au pus-o imediat pe picioare, iar acum copila nu doar că se simte mai bine, dar nici nu are vreo interdicție alimentară, astfel că se poate bucura de toate bunătățile care se găstesc de Paște.  

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a dezvăluit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

Comenteaza