Gabriela Cristea a primit propuneri indecente de la un bărbat celebru: „Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”

Gabriela Cristea a primit propuneri indecente de la un bărbat celebru: „Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”
| Foto: ciao.ro

Gabriela Cristea (49 de ani) a fost invitată recent în podcastul lui Cătălin Măruţă, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiridespre viața sa privată.

Înainte de relaţia cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea a fost căsătorită cu afaceristul Marcel Toader. Relaţia lor a ajuns la final, iar despărţirea nu a fost tocmai amiabilă.

Gabriela Cristea a povestit că la vremea respectivă a fost curtată de un bărbat influent la nivel foarte înaltâ, aflat şi el într-o relație cu o altă femeie. Vedeta a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să îl înşele pe Marcel Toader şi nu ar fi niciodată de acord cu un astfel de comportament.

„N-am fost niciodată în viața mea amantă. Nici măcar nu am avut atracție pentru vreun bărbat căsătorit. M-a curtat o singură dată un bărbat, care nu era căsătorit, dar era într-o relație cu cineva, o persoană importantă. E căsătorit și acum cu doamna. Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt.”, a povestit Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Totodată a ţinut să sublinieze faptul că niciodată ea nu și-a înșelat soțul şi nu s-a gândit să o facă indiferent de înţelegerile pe care le-au avut de-a lungul timpului.

„Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă există relații în care nu se înșală, adică să nu existe relații extraconjugale. Credeți că există cupluri în care nu se înșală? În care cuplurile pot fi fericite și pot fi atât de deschise la dialog încât să aibă o relație frumoasă și să nu fie nevoie ca unu dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu cred că da.

Nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu îmi doresc să fac chestia asta. Nu am avut niciodată niciun fel de tentație. În momentul în care am hotărât că vreau să am o relație serioasă, doar pe el în văd. Niciodată nu am văzut un alt bărbat ca pe un bărbat cu care aș putea să am intimitate. Nici pentru mine nu pot să bag câteodată mâna în foc, dar cel puțin acestea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta…”, scrie ciao.ro.

Comenteaza