Gabriela Cristea a fost înlocuită în emisiunea ”Mireasa”! Ce vedetă îi va lua locul

Gabriela Cristea a fost înlocuită în emisiunea ”Mireasa”! Ce vedetă îi va lua locul

 Gabriela Cristea a apelat la ajutorul Paulei Chirilă pentru a-i ține locul în emisiune, timp de câteva zile.

A început sezonul vacanțelor, iar Gabriela Cristea și-a făcut planuri cu întreaga familie pentru o escapadă în afara Bucureștiului. A fost nevoită să găsească o soluție urgentă pentru a fi înlocuită la cârma emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii”. Și asta pentru că Simona Gherghe nu a mai fost disponibilă, așa cum se întâmpla de obicei.

„Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul.

E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”, au declarat surse pentru viva.ro.

Recent, prezentatoarea s-a pozat pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, iar fanii ei s-au arătat îngrijorați. Gabriela Cristea a mărturisit că i-a cedat corpul, după ce și-a neglijat sănătatea.

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a transmis Gabriela Cristea.

Acesta a fost probabil și motivul pentru care a luat rapid o pauză de la filmări.

În ultima perioadă Gabriela Cristea a mai avut o experiență cu spitalul. De Paște, prezentatoarea a mers la spital cu fiica sa cea mică, Iris, care făcuse o indigestie gravă.

„Ea mănâncă din orice poziție pentru că noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a povestit vedeta, potrivit ciao.ro.

Comenteaza