Gabriela Cristea a fost dată afară de la propria emisiune?! Cine i-a ocupat locul: „Pentru toate există un început!”

Gabriela Cristea a fost dată afară de la propria emisiune?! Cine i-a ocupat locul: „Pentru toate există un început!”

Gabriela Cristea le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, postând o fotografie cu fiica sa.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar bruneta a reușit să adune o comunitate generoasă de fani și în mediul online, nu doar pe micul ecran, acolo unde telespectatorii o urmăresc zi de zi cu sufletul la gură.

Ei bine, recent, prezentatoarea TV și-a luat prin surpindere fanii, postând o fotografie specială pe Instagram, chiar cu fiica sa cea mare, Victoria, pe care a surprins-o într-o ipostază inedită.

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea pare că îi calcă pe urme mamei sale, asta pentru că recent, micuța a mers în vizită la locul de muncă al celei care i-a dat viață și a pus ochii pe scaunul de prezentatoare al brunetei.

Gabriela Cristea a imortalizat imediat momentul, astfel că a fotografiat-o pe Victoria și a urcat imaginea în mediul online, postarea strângând rapid numeroase aprecieri, iar secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de către internauți, lăudând-o pe micuța lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea.

„Pentru toate există un început”, a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei cu micuța sa, Victoria.

Internauții au reacționat imediat la postarea Gabrielei Cristea, iar mulți dintre urmăritorii de pe Instagram ai prezentatoarei TV au remarcat frumusețea micuței, dar și faptul că există posibilitatea ca fiica cea mare a brunetei să-i calce pe urme mamei sale.

„Sunt copii minunați cu părinți minunați”, „E superbă”, „Frumoasă păpușa mică”, „Pe urmele lui mami, fetiță superbă”, „Frumusețe”, „Ce frumoasă este fata, să vă trăiască”, „Ochii Gabrielei”, „Mica prezentatoare”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea Gabrielei Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza