Elena Gheorghe se confruntă cu o boală gravă. Artista se teme că îi va fi afectată cariera...

Elena Gheorghe se confruntă cu o boală gravă. Artista se teme că îi va fi afectată cariera...
| Foto: wowbiz.ro

Elena Gheorghe s-a vindecat de afecțiunea cu care a fost diagnosticată, chiar dacă ani la rând tratamentele nu a avut niciun succes.

Elena Gheorghe a mărturisit că s-a confruntat cu momente dificile în plan personal, din cauza problemelor de sănătate. Celebra artistă a dezvăluit că a suferit de o afecțiune des întâlnită, de care s-a vindecat, însă, destul de greu.

Pentru că nu răspundea la tratament, vedeta a încercat să facă mai multe schimbări în viața ei, din punct de vedere emoțional. 

Elena Gheorghe a recunoscut că pandemia a marcat-o profund din punct de vedere psihic.

Artista a povestit că a trecut prin momente de cumpănă, căci a fost diagnosticată cu o afecțiune serioasă a stomacului, și anume refluxul gastric. Vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor și chiar a urmat un tratament o perioadă bună de timp, însă fără rezultat.

Într-un final, pentru că nu reușea să se vindece, aceasta a decis să facă mai multe schimbări pe plan emoțional: "Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat să fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. 

Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. 

Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist și să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Și acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat."

Deși a mărturisit că nu prea mai stă pe acasă în această perioadă din cauza numărului mare de evenimente, artista se declară bucuroasă că poate urca din nou pe scenă, pentru a-și revedea publicul: "Avem spectacole de luni până luni. Toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă.", a adăugat Elena Gheorghe, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza