De câte ori a făcut Gabriela Cristea avort! Vedeta a făcut dezvăluiri cumplite

De câte ori a făcut Gabriela Cristea avort! Vedeta a făcut dezvăluiri cumplite
| Foto: cancan.ro

Gabriela Cristea este acum o femeie împlinită și fericită, însă vedeta a trecut prin momente dificile de a lungul vieții ei.

 

Viața amoroasă a Gabrielei Cristea a fost una tumultuoasă până să îl întâlnească pe Tavi Clonda. Bruneta a trecut prin două întreruperi de sarcină și un mariaj eșuat. La vârsta de 14 ani, vedeta simțea primii fiori ai dragostei. Atunci, Gabriela Cristea se îndrăgostea de un adolescent mai mare cu câțiva ani decât ea. Credea în povestea ei de iubire și spera că, deja, își întâlnise alesul. Cei doi s-au iubit cu pasiunea caracteristică vârstei, iar la 16 ani, Gabriela rămânea însărcinată.

Așa cum era de așteptat, prezentatoarea TV nu și-a dorit să devină mamă la o vârstă atât de fragedă și a decis să întrerupă sarcina. Mai apoi, la vârsta de 19 ani, vedeta trecea prin aceeași situație. Însă de această dată, coordonatele problemei se schimbă puțin. Cea de-a doua sarcină a fost una dorită, iar bruneta voia să devină mamă, însă din cauza unor complicații a fost nevoită și de această dată să întrerupă sarcina.

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit cancan.ro.

Comenteaza