Cine este Iuly Neamțu, manelistul pentru care fiica lui Florin Salam și-ar fi părăsit soțul. Bărbatul este și el însurat

Cine este Iuly Neamțu, manelistul pentru care fiica lui Florin Salam și-ar fi părăsit soțul. Bărbatul este și el însurat

Fiica lui Florin Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, nu ar mai forma un cuplu de câteva luni, din cauza unei relații extraconjugale a vedetei.

Fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de mai mulți ani și au împreună un fiu. Cei doi păreau că sunt mai uniți ca niciodată, căci au acceptat să plece în aventura vieții lor: Asia Express. De curând, în presă s-a zvonit că Betty Stoian și soțul ei nu ar mai forma un cuplu, căci și-ar fi părăsit partenerul pentru un coleg de breaslă, manelistul Iuly Neamțu.

Iuly Neamțu cântă de mai mulți ani, iar în toată această perioadă, a stat departe de controverse. A câștigat aprecierea publicului, în special pe TikTok, în urmă cu aproape doi ani, atunci când a lansat una dintre melodiile care i-au adus și mai multă popularitate: „Țigancă de București”.

În urmă mai bine de un an, manelistul și-a surprins fanii cu o altă piesă care a devenit rapid printre preferatele oamenilor, „Lalele din Olanda”. Manelistul a primit tot mai multe întrebări dacă va urma și el pe scena vreunui festival important din această vară, în special Beach, Please!

Văzând cât de multe comentarii au apărut pe acest subiect, manelistul a spus mai în glumă, mai în serios, că ar fi venit să cânte la festival, dar se gândea că va fi huiduit pe scenă, la fel cum a pățit și Babasha la concertul celor de la Coldplay, potrivit spynews.ro.

Comenteaza