Betty, fiica lui Florin Salam, divorțează de soțul său?! Vedeta a spus adevărul din spatele zvonurilor

Betty, fiica lui Florin Salam, divorțează de soțul său?! Vedeta a spus adevărul din spatele zvonurilor
| Foto: wowbiz

De ceva timp se zvonește că Betty Stoian divorțează de soțul ei, motiv pentru care a clarificat chiar ea situația.

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre divorțul dintre Betty Stoian și Cătălin Vișănescu. Deși nu au dat niciodată de înțeles că ar avea probleme și lucrurile nu mai merg bine între ei, au tot apărut zvonuri despre despărțire.

Betty Stoian a încercat să nu dea curs comentariilor și a sperat că lucrurile vor reveni la normal de la sine. Se pare, însă, că gurile rele au continuat să împrăștie bârfe, motiv pentru care nu a mai rezistat.

Întrebată care este situația în viața ei amoroasă, fiica lui Florin Salam a mărturisit că nu înțelege de unde a pornit ideea de divorț. Recunoaște că nu are o relație ca în filme, că mai există și anumite certuri și contraziceri, dar tocmai acestea formează o adevărată poveste de iubire.

Chiar dacă uneori se mai ciondănesc, nu este vorba despre scandaluri și supărări mari. Ajung să țipe și să își facă reproșuri, dar se împacă repede și nici nu se gândesc la divorț.

„Eu nu știu de unde a apărut zvonul ăsta, nu pot să îmi dau seama de ce a apărut. Am mai explicat, nu îmi place să par ceea ce nu sunt. În relații există certuri, dacă nu ar exista aceste lucruri nu ar mai exista nimic. Noi ne certăm, dar sunt certuri dulci. Chiar dacă țipăm unul la celălalt, ne împăcăm. Împăcarea e cea mai frumoasă”, a declarat Betty Stoian, potrivt playtech.ro.

Comenteaza