Cine este afaceristul care a lăsat-o pe Simona Pătruleasa de la Kanal D dar acum regretă

Cine este afaceristul care a lăsat-o pe Simona Pătruleasa de la Kanal D dar acum regretă

S-au aflat detalii din trecutul Simonei Pătruleasa și din poveștile de iubire pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

Simona Pătruleasa (48 de ani) se poate considera o femeie împlinită pe plan sentimental, dar și profesional. Vedeta de televiziune este una dintre cele mai iubite știriste de la noi din țară, fiind urmărită de mii de telespectatori la fiecare apariție pe micile ecrane.

Viața ei personală și relațiile amoroase au fost mereu expuse în showbiz, chiar dacă jurnalista și-a dorit discreție. Înainte să se mărite cu Sabin Ivanof, prezentatoarea de știri a trăit o poveste de iubire cu actorul George Ciubotaru. După o relație amoroasă cu scântei, acesta ar fi părăsit-o pe Simona, însă ulterior a regretat decizia.

”Nu cred că eram destul de matur, așa cum sunt acum, pentru a o aprecia așa cum merită să fie apreciată Simona Pătruleasa. Am fost împreună, ne-am despărțit, iar apoi am încercat să reîncălzim ciorba, dar nu a mai fost ca înainte”, spunea George Ciubotaru.

Regizorul povestea, acum mult timp, că singura femeie care a reușit să-și pună amprenta asupra lui a fost Simona Pătruleasa. Cei doi s-au iubit pentru o bună vreme, însă lucrurile n-au fost să fie.

”Singura femeie pe care o regret este Simona Pătruleasa. Nu spun că nu au fost și alte femei care au însemnat mult pentru mine, dar ea este extraordinară”, mai spunea acesta.

Știrista s-a căsătorit apoi și a început o căsnicie frumoasă din care a rezultat și fetița ei, Ingrid. Vedeta TV și soțul ei s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 s-au căsătorit. Au întâmpinat câteva probleme la începutul mariajului, însă au dat totul uitării și au luptat pentru căsnicia lor. Anul acesta, cei doi amorezi au sărbătorit 15 ani de căsnicie, potrivit cancan.ro.

Comenteaza