Cel mai bogat om din România şi-a părăsit soţia pentru câștigătoarea „Bravo, ai stil!”

Cel mai bogat om din România şi-a părăsit soţia pentru câștigătoarea „Bravo, ai stil!”

Daniel Dines, cel mai bogat om din România, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”,cu 26 de ani mai tânără decât el.

După ce a divorțat, în martie 2013, de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines s-a îndrăgostit, fulgerător, de Alexandra, o prezență explozivă.

Mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi s-au mutat împreună, iar ”inevitabilul”, într-un final, s-a produs. Și-au unit destinele într-un cadru intim.

Potrivit surselor cancan.ro lanțul de iubire s-a rupt, iar fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath, și-a găsit un nou suflet pereche.

Seducătoarea Iuliana Doroftei este sexy-bruneta pentru care Daniel Dines și-a părăsit soția. Ex-câștigătoarea „Bravo, ai stil!” este o superbitate în adevăratul sens al cuvântului.

Are un corp de zeiță și este, fără discuție, una dintre „bombele” din showbiz. Omul de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari s-a reorientat bine, bine de tot după ce a pus punct poveștii de iubire cu Alexandra.

Iar Iuliana Doroftei, o adevărată păpușică, pare femeia perfectă pentru cel mai bogat român. Cei doi au călătorit în lung și în lat. În niște vacanțe exotice nemaivăzute la bordul Gulfstream-ului de zeci de milioane al omului de afaceri, potrivit evz.ro.

Comenteaza