Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre el ...

Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre el ...

Elwira și Mihai Petre sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” de la Antena 1.

Seara trecută, telespectatorii au fost cu ochii pe micile ecrane și și-au susținut pe internet echipa favorită. Este dansator, un cunoscut coregraf, însă puțini sunt cei care știu ce studii și câte clase are Mihai Petre.

Mihai Petre a devenit cunoscut în urma prezenței sale în emisiunea ”Dansez pentru Tine” de la Pro TV. Soțul Elwirei Petre este dansator, instructor de dans și actor de televiziune român. Vedeta s-a îndrăgostit de dans încă de la vârsta de 8 ani, când s-a apucat de dansul sportiv, la insistențele mamei sale. Înainte de a intra în lumea dansului, Mihai Petre făcea karate. La vârsta de 14 ani, Mihai Petre devenea campion național la dans sportiv.

Mihai Petre a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA. Ulterior, coregraful a devenit și arbitru al Federației Mondiale de Dans Sportiv. Mihai Petre și Elwira Duda s-au cunoscut în 2001, devenindu-i parteneră de dans. Ulterior, după ce au devenit campioni naționali la secțiunea Standard și la secțiunea Latino-Americană, cei doi au decis să formeze un cuplu. În anul 2008, Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit. Împreună au două fetițe.

O altă reușită în cariera sa este inaugurarea Academiei de Dans Mihai Petre, care a avut loc în 2012. De atunci, el și soția sa se ocupă de cursuri pentru cei care iubesc dansul.

Seara trecută, Elwira și Mihai Petre au făcut o serie de declarații, după ce au câștigat cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”. Cei doi au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Odată ce au aflat că au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul luI David, au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe. În momentul respectiv s-a creat o situație extrem de emoționantă.

Pe cel de-al doilea loc a sosit echipa formată din Emi și Cuza. O altă echipă care a așteptat cu sufletul la gură să vadă cine este marele câștigător al celui de-al patrulea sezon ”Asia Express„ a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Cele două s-au bucurat extrem de tare când au văzut prima echipă care sosește la Irina Fodor, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza