Carmen Șerban a plătit o sumă colosală pentru intervenții estetice. Dar...rezultatul este spectaculos:“Am slăbit 15 kilograme”

Carmen Șerban a plătit o sumă colosală pentru intervenții estetice. Dar...rezultatul este spectaculos:“Am slăbit 15 kilograme”
| Foto: cancan.ro

Carmen Șerban a apelat în ultimii ani la trei proceduri chirurgicale, pe care a plătit o mică avere.

Artista este, însă, mulțumită de felul în care arată în prezent și nu regretă nimic.

În martie, Carmen Șerban a împlinit 50 de ani, dar nu-și arată vârsta. Cântăreața arată mai bine ca oricând, după ce a apelat la trei intervenții estetice: una la nivelul bustului și două la față.

Procedurile au fost efectuate la Timișoara, de un medic cunoscut și apreciat în domeniu. Pentru micșorarea nasului, un lifting facial și o modelare a sânilor cu ajutorul protezelor siliconice, Carmen Șerban a cheltuit în jur de 15.000 de euro.

“Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine”, a spus Carmen Șerban, potrivit click.ro.

Artista nu regretă banii pe care i-a cheltuit, fiind foarte mândră felul în care arată în clipa de față.

Pandemia de coronavirus a afectat-o mult din punct de vedere financiar, dar Carmen Șerban a reușit să găsească o altă sursă de venit. Pe perioada restricțiilor, artista a început să facă videodedicații contra-cost, serviciu pentru care percepe în jur de 50 de euro, 50 de lire sau 250 de lei.

“M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”, a spus Carmen Șerban, potrivit cancan.ro.

Comenteaza