Adriana Bahmuțeanu, victima abuzurilor fizice: „M-a bătut, recunosc.” 

Adriana Bahmuțeanu, victima abuzurilor fizice: „M-a bătut, recunosc.” 

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut în cadrul unui interviu televizat că a fost victima abuzurilor fizice din partea fostului ei soț.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și pe parcursul acesteia, jurnalista a vorbit despre toate etapele vieții ei, iar cele cinci căsnicii pe care le-a avut cu Silviu Prigoană nu aveau cum să nu fie discutate.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre divorțurile, dar și despre împăcările pe care le-a avut cu Silviu Prigoană de-a lungul timpului. Iată ce a declarat jurnalista, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vedeta s-a căsătorit pentru prima dată cu Silviu Prigoană în anul 2003, dar a divorțat chiar după luna de miere.

În 2004, ianuarie, cei doi și-au jurat din nou iubire veșnică, dar norocul nu a fost de partea lor nici atunci, deoarece în mai au divorțat pentru a doua oară. În august 2005 s-au recăsătorit, dar la începutul anului 2007 au ales să divorțeze pentru a treia oară. 

După aproape doi ani, în mai, 2009, au decis să își mai acorde o șansă, dar bucuria a durat doar trei ani, deoarece în vara lui 2012 au divorțat pentru a patra oară.

În anul 2013, de Paște, s-au căsătorit pentru a cincea oară, iar în primăvară anului 2015 au divorțat pentru a cincea oară.

„A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. În momentul în care ne iubeam o făceam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios.

Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană. El nu a dorit asta.

Eu puteam să stau bine-merci și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9. Până la urmă am făcut pasul cel mare și mi-au trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de reconstruit la propria persoană, unde am greșit.

Am greșit în foarte multe privințe. De exemplu, am fost foarte tolerantă, i-am tolerat foarte multe lucruri lui Silviu Prigoană, de dragul de a păstra căsnicia. I-am tolerat amante, amantlâcuri, jigniri, umilințe. Până când am zis: gata, stop, eu nu mai pot!", a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", potrivit kfetele.ro.

Comenteaza