Adriana Bahmuțeanu a fost bătută și amenințată cu moartea de partenerul ei!

Adriana Bahmuțeanu a fost bătută și amenințată cu moartea de partenerul ei!

Adriana Bahmuțeanu a povestit în cadrul unei emisiuni că a trăit clipe extrem de grele atunci când a fost agresată de un fost iubit.

Jurnalista povestește că era bătută și amenințată cu moartea și chiar i s-a pus pistolul la cap atunci când s-a despărțit de el.

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe de calvar în urmă cu mai mulți ani, atunci când abia trecuse de vârsta majoratului. Jurnalista a povestit în cadrul unei emisiuni că a avut de traversat momente cumplite cu fostul său iubit.

Adriana Bahmuțeanu a fost bătută și amenințată cu moartea de iubitul din adolescență

Ea a mărturisit că a fost lovită și amenințată cu moartea de către partenerul său de atunci, cel cu care avea o frumoasă poveste de dragoste la început, dar care ulterior a devenit un adevărat calvar din care încerca să iasă.

Jurnalista mărturisește că a decis la un moment dat să pună piciorul în prag și să se despartă de el, asta pentru că îi era foarte frică pentru viața sa.

”Am fugit de el, am stat două luni la o prietenă, era un om violent, era violent cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec, îmi era foarte frică, îmi era frică că o să mă omoare, că o să-mi facă ceva rău. Tata m-a văzut că aveam o urmă de bocanc pe picior, era un om foarte violent, la început era totul minunat. După ce ne-am mutat împreună au început poveștile nasoale”, a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii online.

Vedeta a mărturisit că bărbatul nu o lăsa deloc să lucreze și să facă ceea ce îi plăcea, asta pentru că era foarte gelos și credea că își va găsi pe altcineva. Ea a precizat că s-a mutat la prietena sa, însă la un moment dat tânărul a venit să vorbească cu ea.

Atunci a rugat-o să poată să aibă o conversație între patru ochi, iar ajunși într-o altă cameră a scos un pistol la ea și amenințat-o cu moartea.

”Eram foarte tânără, avem 18-19, nu mă lasa să intru în presă că i se părea că dacă îmi găsesc pe altcineva dacă lucrez (…) A venit în casă la prietena mea, mi-a zis că vrea să vorbească în particular, ne-am dus în altă cameră și a scos un pistol, mi l-a p-a zis că ori te împaci cu mine, ori te împușc. Nu știu dacă era un pistol de jucărie că nu mi-am dat seama, dar am avut tăria să-i spun că împușcă-mă că eu o să mor, iar tu te duci la pușcărie”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza