Cea mai sadică ucigașă ar putea ieși în libertate. De ce vor șefii penitenciarului să o scoată din pușcărie pe prostituata care a tranșat un om

Cea mai sadică ucigașă ar putea ieși în libertate. De ce vor șefii penitenciarului să o scoată din pușcărie pe prostituata care a tranșat un om

Carmen Șatran are un aliat de nădejde la vârful Administrației Penitenciarelor care ar vrea să o scoată afară din pușcărie.

Condamantă la 19 ani și 8 luni de pușcărie, pentru crima înfiorătoare comisă în complicitate cu iubitul ei,

„Studenta criminală” este cu un pas afară din Penitenciarul Gherla, datorită șefilor Administrației Naționale a Penitenciarelor, care insistă să o scoată din spatele gratiilor înainte de termen.

Deși a executat doar 13 din cei aproape 20 de ani, criminala Carmen Șatran (fostă Bejan) a primit o hotărâre favorabilă în urmă cu jumătate de an, însă instanța superioară a anulat decizia și a stablit ca stabilit ca pușcăriașa să poată formula o altă cerere de liberare condiționată luna aceasta: „Fixează termen pentru reiterarea cererii de liberare condiţionată data de 02.01.2023”.

Vineri, imediat după ce termenul stabilit de instanță a trecut, Penitenciarul Gherla a formulat o cerere pentru a o elibera pe criminală, semn că a asasina cu sânge rece a făcut impresie bună în rândul angajaților ANP și că aceștia vor cu orice preț să o trimită printre contribuabilii care le asigură salariile.

Crima pentru care a fost condamnată Carmen Bejan (acesta fiind numele de domnișoară al asasinei sadice) a avut loc în 2009. Carmen și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea, ambii studenți la Medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani cu individa apreciată de angajații ANP. Fiindcă nu s-au înțeles la preț, prostituata de la Medicină și peștele ei l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan, potrivit spynews.ro.

Comenteaza