Un criminal în serie care își atrăgea vitimele sub pretextul că vrea să le ajute a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit?

Un criminal în serie care își atrăgea vitimele sub pretextul că vrea să le ajute a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit?
| Foto: forbes.com

Un criminal în serie a fost condamnat la moarte, în Japonia. Omul a ucis în total nouă oameni. Se pare că acesta îşi alegea victimele din rândul persoanelor vulnerabile. Criminalul le atrăgea într-un apartament, după ce le aborda pe Twitter.
 

Un criminal în serie numit şi ''ucigașul Twitter'' a fost condamnat la moarte, după ce a ucis prin sugrumare și dezmembrat ulterior nouă victime, cea mai tânără având doar 15 ani, potrivit observatornews.ro.

Takahiro Shiraishi, în vârstă de 30 de ani, îşi ducea victimele într-un apartament din Tokyo, Japonia, unde comitea odioasele crime. Opt femei şi un bărbat au căzut pradă ucigaşului.

Potrivit informaţiilor, el încerca să găsească oameni vulnerabili, depresivi, care se gândeau la sinucidere, după care îi aborda pe internet sub pretextul că ar vrea să îi ajute să pună capăt suferinţei. Criminalul lua legătura cu victimele pe Twitter.

După ce au fost duse într-un apartament, omul le-ar fi sugrumat, după care ar fi depozitat diverse părţi ale corpului. Până la 240 de părți osoase au fost ascunse în răcitoare și cutii de depozitare, peste care a fost aruncat nisip pentru pisici, în încercarea de a ascunde dovezile.

Avocații lui Shiraishi au susținut că acesta a ucis victimele cu aprobarea lor. Însă, judecătorul nu a avut aceeaşi părere. El a decis că victimele nu au consimțit să fie ucise și că Shiraishi era apt mental pentru a fi considerat responsabil de crimele sale.

 

Comenteaza