Cum arată omul care a plătit o avere ca se se transforme în câine

Cum arată omul care a plătit o avere ca se se transforme în câine

Un bărbat din Japonia, pe nume Toco, a cheltuit recent 20.000 de dolari pentru a se transforma într-un câine.

Un japonez s-a transformat în câine. Cunoscut sub numele de Toco, procedura de transformare pentru a deveni un câine uman l-a costat pe bărbat două milioane de yeni, ceea ce înseamnă aproximativ 22.000 USD. 

După ce a petrecut 40 de zile creând această deghizare complicată, Toco a avut în sfârșit ocazia să iasă în lume ca un câine și să facă prima sa plimbare în public.
 
Filmându-și experiența, Toco s-a aventurat pe stradă, îmbrățișând pe deplin noua sa identitate. În timp ce se plimba, s-a întâmplat ceva destul de interesant. Bărbatul deghizat s-a împrietenit cu alți canini.

Trecătorii și tovarășii lor blănoși au fost captivați de aspectul realist al lui Toco, minunându-se de trăsăturile realiste ale costumului său și de mișcările realiste care erau asemănătoare cu cele ale unui câine real.

Nimeni nu a observat că patrupedul era, de fapt, un bărbat deghizat
Aproape nimeni nu și-a putut da seama că el era, de fapt, un om deghizat. În notele scrise care explică transformarea sa neobișnuită, Toco a dezvăluit că are dorința de a deveni câine încă din copilărie.

”De această dată, pot în sfârşit să-mi realizez un vis pe care-l am de când eram mic: să mă transform în câine şi să mă duc să mă plimb afară. Oamenii cred că este ciudat să vrei să fii un câine. De aceea nu pot să-mi arăt faţa. Vorbesc rar cu prietenii mei despre acest lucru, pentru că mi-e frică să nu mă creadă ciudat. Prietenii mei şi familia mea păreau foarte surprinşi să afle că am devenit un animal.”, a declarat el pentru presa internațională, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza