A murit regele Charles?! Planurile de înmormântare sunt puse la punct

A murit regele Charles?! Planurile de înmormântare sunt puse la punct

Presa din Marea Britanie scrie că starea de sănătate a regelui Charles se deteriorează progresiv, motiv pentru care planurile de înmormântare sunt puse la punct.

O întrebare la care se gândește toată lumea, dar pe care nimeni nu vrea să o pună în mod public, și la care nu există un răspuns 100% sigur: ”Cât de bolnav este, de fapt, regele Charles? În societatea britanică se zvonește că suveranul ar fi mult mai bolnav decât lasă să se înțeleagă ajutoarele sale.

Pregătirile pentru înmormântarea regelui Charles au început a doua zi după ce regina Elisabeta a fost înmormântată, potrivit declarațiilor unor persoane din interior. De când a fost însă diagnosticat cu cancer, planurile pentru funeraliile suveranului sunt actualizate în mod regulat.

"Bineînțeles că este hotărât să învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este, într-adevăr, foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă", a declarat o sursă descrisă ca fiind un vechi prieten al familiei regale, potrivit spynews.ro.

Regele Charles nu a dezvăluit niciodată cu ce tip de cancer a fost diagnosticat, dar a recunoscut că nu este vorba de cancer de prostată, care este una dintre cele mai ușor de tratat forme ale bolii.

Scriitoarea regală Tina Brown a făcut, de asemenea, aluzie la problemele de sănătate ale monarhului. Aceasta a scris, de curând, că boala Regelui Charles i-a pus pe prințul William și Kate Middleton "în apropierea înspăimântătoare a urcării pe tron, exact când sperau să aibă o perioadă de ani pentru a-și crește copiii departe de ochii publicului".

Comenteaza