O mamă a patru copii, părăsită de soţ la cinci zile după ce a rămas paralizată, şi-a regăsit dragostea

O mamă a patru copii, părăsită de soţ la cinci zile după ce a rămas paralizată, şi-a regăsit dragostea
| Foto: Observatornews.ro

Dragostea îşi găseşte drumul până la urmă. O mamă, părăsită de soţ la 5 zile după ce a rămas paralizată, în urma unui accident vascular cerebral, a aflat ce înseamnă cu adevărat iubirea.

 Cei doi fuseseră căsătoriţi de mai bine de 14 ani, înainte ca bărbatul să o abandoneze pe patul de spital.

Medicii au avertizat-o pe Riona Kelly că s-ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a suferit un accident vascular cerebral, dar și-a revenit incredibil datorită iubitului ei, antrenor personal.

Tânăra de 37 de ani din Halifax, Yorkshire, a fost dusă de urgență la spital în martie 2015, după ce a simţit o lovitură puternică în coloana vertebrală; aşa a aflat că a rămas paralizată de la talie în jos.

La doar cinci zile de la internarea ei în spital, soțul a decis că mariajul lor s-a încheiat, în ciuda faptului că aveau şi patru copii: Leighanra, în vârstă de 16 ani, Caleb, în vârstă de 11 ani, Izabela, de nouă ani și Logan, în vârstă de doar cinci ani.

„După ce soțul meu m-a lăsat în spital, prietena mea, Sarah, a devenit ruda mea apropiată, ea și copiii m-au sprijinit în timpul recuperării mele. Privind în urmă îmi dau seama că aveam o căsnicie stricată, dar ne construisem o viaţă împreună şi aveam responsabilităţi. Era momentul în care aveam cel mai mult nevoie de soțul meu” a povestit Riona.

După șase săptămâni, femeia nu putea încă să-și miște picioarele, iar medicii au avertizat-o că s-ar putea să nu-și revină niciodată.

„În acel moment, medicii mi-au spus că nu voi mai merge niciodată. Am avut un accident de mașină cu 18 luni în urmă și mi-au spus că asta ar fi putut provoca probleme la coloana vertebrală.”

Adaptarea la viața într-un scaun cu rotile a fost dificilă pentru mamă, mai ales fără soțul ei alături, potrivit observatornews.ro.

„Prima dată când am ieșit într-un scaun cu rotile afară am simţit că toată lumea se uită la mine, am urât totul și m-am urât pe mine. Dacă mi-ar fi dat cineva să aleg, mi-aş fi pus capăt zilelor, nu mai voiam să trăiesc."

În mod miraculos, după ore de fizioterapie, Riona a reușit în cele din urmă să facă primii pași.

Comenteaza