Zodiac CHINEZESC pentru această nouă săptămână. Pentru ce zodii vin recompense pe măsură

Zodiac CHINEZESC pentru această nouă săptămână. Pentru ce zodii vin recompense pe măsură

Zodiacul chinezesc pentru această nouă săptămână, 8-14 aprilie 2024, aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Sobolan
Oamenii ce muncesc in creatie si comunicare isi vor gasi calea netezita de energiile saptamanii. Altii ce incearca sa isi organizeze renovari acasa sau relocari, au nevoie sa stea deasupra lucrurilor daca vor sa avanseze cu usurinta prin agenda lucrurilor de facut. La mijlocul saptamanii, opriti-va si ganditi-va si luati-va timp destul ca sa hraniti o relatie speciala. Ar fi bine sa aveti mai mult timp dedicat familiei in week-end.

Bivol
Reorganizari la munca sau in studiu te poate face sa fii frustrat. Accepta si adapteaza-te si totul va fi bine. Daca un coleg sau un vecin par sa fie conflictuali sau ostili cu tine, reasigura-i de bunele tale intentii in loc sa reactionezi prin confruntrare. Rezultatele vor fi mult mai bune, indiferent cine are dreptate. Dupa mijlocul saptamanii si spre week-end, totul va fi despre a avea grija de nevoile celor dragi din viata ta.

Tigru
Este timpul sa petreci mai mult timp pe acasa si sa recuperezi din sarcinile necesare de la domiciliu. In alta ordine de idei, unele rearanjamente financiare pot iesi foarte bine. Dupa mijlocul saptamanii, va fi mai mult de munca sau stres in familie. Ramai puternic si nu te opri din a merge inainte si incearca sa nu neglijezi o legatura de iubire. In weekend este nevoie de suportul tau creativ pentru a sustine o creatie a vietii.

Iepure
Saptamana aceasta ramai focusat pe activitati de rutina si tine capul jos. Daca faci orice in afara obisnuitului, vei ajunge sa alergi in jurul propriei cozi. Cu toate acestea va fi distractiv! Pe la mijlocul saptamanii, va fi nevoie sa iti lasi mintea larg deschisa la idei si posibilitati noi. Ramai adaptabil peste week-end si vor fi placeri neasteptate.

Dragon
Este timpul sa reanalizezi si restabilesti unde esti si incotro te indrepti. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci schimbari majore. Doar clarifica-ti niste planuri si obiective. Pe la mijlocul saptamanii, trebuie sa reasiguri pe cineva apropiat ca esti acolo pentru el. in afara de asta, nu lasa pe ultimul moment sarcini de acasa sau varii reparatii altfel iti vei avea weekendul plin ochi cu lucruri de facut.

Sarpe
Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire. Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Cal
Tu ai nevoie de o minte clara ca sa iei deciziile ce trebuie luate. Ca sa obtii asta, ar fi intelept sa te concentrezi pe propria ta voce interioara decat sa tot asculti la alte voci care iti tot soptesc in ureche versiunea lor. In timpul saptamanii, jobul si frecusurile de acasa vor crea o vibratie haotica dar vei rezolva lucrurile pana in weekend. Da-ti voie sa iti incarci bateriile.

Capra / Oaie
Acum iei in considerare destul de serios ce optiuni de munca ai in afara celei curente. Daca planifici o schimbare de directie, energiile astrale benefice te calauzesti sa mergi pe calea corecta pentru tine. Daca studiezi, nu lasa cantitatea prea mare de munca sau starea emotionala mai cazuta sa iti incetineasca progresul. In weekend va fi nevoie de ceva efort, dar va fi si distractie si chiar si iubire la orizont.

Maimuta 
Curgi in ritmul universului mai bine decat sa tot incerci sa impingi tu lucrurile in afara sincronizarii cu ceea ce se intampla cu adevarat. Deciziile pe care le ai de infruntat isi vor gasi propriile solutii doar daca vei renunta sa te ingrijorezi pentru ele. Toata saptamana, trebuie sa te tii de rutinele tale uzuale si daca alegi sa faci ceva diferit, planifica totul bine. Fa-ti weekendul creativ !

Cocos
Timpul nu va fi de partea ta saptamana aceasta. Cu toate solicitarile de la familie, de la munca sau studiu si cu lucrurile de gestionat acasa, vei fi cu bratele pline de treaba. Fa sarcinile majore si taie-le de pe lista pana la jumatatea saptamanii si iti vei crea timp mai mult pentru tine. Energiile puternice ale pamantului ce te impamanteaza te vor imputernici sa iti faci weekendul special, plin de bucurie, iubire si distractie.

Caine
Aceasta va fi o saptamana plina de idei si gandire. Orice ai decide, lasa ceva timp inainte sa dai viata deciziilor tale. Nu te grabi la nimic. Fluxul universului din jurul tau urmeaza sa se schimbe, aducand intamplari neasteptate si oportunitati proaspete. Cei singuri trebuie sa se pregateasca pentru aparitia cuiva special iar cei in relatii sa fie mai toleranti.

Mistret
Esti foarte productiv in mijlocul circumstantelor stresante Marti. Ramai flexibil si pregatit sa rezolvi orice problema apare pana Joi. Foloseste prudenta cand vine vorba de bani atat Luni cat si Vineri. Ai grija ca poti exagera cu cantatul sau bautura Luni, fapt ce te face sa privesti cu alti ochi sexul opus. Vineri este usor sa fii motivat de iubire sau ganduri de iubire. Esti in dispozitie sa socializezi ? Nu spune „fac cinste” daca nu iti permiti.

sursa info: sfatulparintilor.ro

Comenteaza