Zodia de care să nu te îndrăgostești pentru că nu știe să iubească

Zodia de care să nu te îndrăgostești pentru că nu știe să iubească

Iată zodia de care să nu te îndrăgostești dacă vrei să simți cu adevărat că ești iubit.

Cu toții știm cât de frumos este sentimentul de iubire și de fluturași în stomac. Ei bine, o zodie nici nu vrea să audă de așa ceva și rar pune pe cineva pe primul loc în afara propriei persoane. Ea nu știe să iubească și mai bine ai face să nu te îndrăgostești pentru că o să ai de suferit cu siguranță în urma acestei relații.

LEU

Leii iubesc doar atenția, hainele, plimbările și petrecerile. Când vine vorba de relații, acești nativi se atașează cu greu și nu știu să iubească cu adevărat. Ei bine, chiar dacă la primele întâlniri pare că este îndrăgostită și la fel de interesantă, această zodie este foarte schimbătoare.

După ce intră într-o relație, leii se simt sufocați și nici prin cap să nu le treacă partenerilor să le impună reguli pentru că vor vrea să renunțe la tot încă din primul moment. Nativii acestei zodii au nevoie de atenție, dar din partea tuturor, nu doar de la partener, spre deosebire de rac care vrea iubirea, atenția și aprecirea iubitului.

Acești nativi fug de relații și nu vor să stea prea mult alături de o singură persoană. Chiar dacă în primele zile au senzația că s-au îndrăgostit, leii nu mai știu cum să-și părăsească mai repede partenerul, potrivit spynews.ro.


 
 
 

Comenteaza