Ziua ta norocoasă a săptămânii în funcţie de zodie. Când ai cel mai mare noroc la bani

Ziua ta norocoasă a săptămânii în funcţie de zodie. Când ai cel mai mare noroc la bani

 Fiecare nativ are o zi din săptămână care îi aduce noroc la bani. Iată care este a ta.

Berbec
Pentru Berbeci, ziua norocoasă este duminica. Această zi îi face să se îndrăgostească pe loc! Tot ce trebuie să facă nativii este să nu se preocupe decât de propriile dorințe și să nu lase pe nimeni să îi descurajeze.

Taur
Pentru nativii din zodia Taur, cea mai norocoasă zi din săptămână este sâmbăta. Această zi le aduce multe beneficii din punct de vedere spiritual, dar și relațional. Cei din jur își doresc să le arate nativilor Taur tot ce simt pentru ei.

Gemeni
Pentru Gemeni, ziua norocoasă este vineri. La finalul săptămânii de muncă, ei pot descoperi anumite caracteristici pe care nu le știau la ei. Ar putea fi vorba despre abilități de comunicare și de relaționare cu cei din jur, la care nu se așteptau.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac, joi este ziua cea cu noroc din săptămână. Ei ar putea găsi într-o astfel de zi tot ceea ce au nevoie, mai exact, înțelegere, empatie și toleranță. Nativii trebuie să fie atenți la lucrurile din jur și să nu se mai preocupe de ceea ce nu contează, de fapt.

Leu
Pentru nativii din zodia Leu, zodia norocoasă este miercuri. Fix la mijloc de săptămână, atunci când oamenii se simt epuizați și fără chef de muncă, ei reușesc să obțină cele mai bune rezultate la locul de muncă. Nativii trebuie să aibă grijă însă la cum își prioritizează sarcinile.

Fecioară
Pentru nativii din zodia Fecioară, ziua norocoasă a săptămânii este marți. În această zi, ei au posibilitatea de a-și găsi drumul către fericire. Tot ce au de făcut pentru asta este să facă exact așa cum le dictează sufletul!

Balanță
Pentru nativii din zodia Balanță, ziua de luni este cea cu noroc. Într-o astfel de zi, ei se pot trezi cu multe beneficii, mai ales de ordin financiar. Ar putea deci încasa o sumă mare de bani datorită ultimelor proiecte, însă trebuie să fie și atenți la cum își gestionează cheltuielile.

Scorpion
Pentru nativii din Scorpion, ziua norocoasă este duminica. Ei se pot îndrăgosti pe loc sau pot găsi o sursă de trai care le poate schimba radical viața. Tot ce trebuie să facă este să persevereze în munca și în idealurile lor!

Săgetător
Săgetătorii au noroc maxim într-o zi de sâmbătă. Ei se pot descoperi pe sine și pot crea noi relații din care pot ieși lucruri minunate! Ei sunt înconjurați de iubire, însă trebuie să lase ca aceasta să vină către ei!

Capricorn
Și pentru Capricorni ziua norocoasă este vineri. Ei pot cunoaște mult mai multe lucruri despre propria persoană decât se așteptau. Pot descoperi, spre exemplu, că pot comunica ușor cu oricine și pot descoperi că lucrurile frumoase li se întâmplă și fără să transpire atât pentru ele!

Vărsător
Vărsătorii sunt norocoși joia, atunci când au parte de tot ceea ce-și doresc mai mult: înțelegere, empatie și toleranță. Nativii trebuie să privească atent înăuntrul lor și să descopere dacă tot ceea ce au făcut sau gândit până acum este și important pentru ei.

Pești
Pentru Pești, ziua de miercuri este cea norocoasă. Chiar atunci când oamenii devin lipsiți de energie și poate mai irascibili și intransigenți, nativii din zodia Pești dau lovitura la locul de muncă. Ei se remarcă, fac bani, dar trebuie să fie atenți la cum își prioritizează sarcinile.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza