S-a aflat adevărul! De ce a fost ucis cu bestialitate Sorin, la petrecerea cu vedete

S-a aflat adevărul! De ce a fost ucis cu bestialitate Sorin, la petrecerea cu vedete
| Foto: spynews

S-au aflat noi detalii despre Sorin Anghel, bărbatul care a fost ucis cu sânge rece la petrecerea cu vedete.

Sorin a fost ucis cu bestialitate sub ochii șocați ai soției sale, care acum se află în stare de șoc la spital. Incidentul tragic a avut loc în curtea unui hotel de lux, locul unde se desfășura petrecerea, și a implicat o serie de evenimente cu impact devastator asupra familiei și comunității locale.

Sorin a fost atacat cu o macetă și a primit peste 20 de lovituri, în timp ce soția sa asista neputincioasă la acest act de violență. Eforturile medicilor sosiți la fața locului nu au reușit să îl salveze pe Sorin, acesta fiind găsit într-o stare critică și pierzându-și viața pe parcursul intervenției.

Surse judiciare au dezvăluit că crima a avut loc după ce soția victimei a fost jignită în timp ce dansa pe ritmuri de manele. În urma schimbului de replici și tensiunilor create, unul dintre cei trei suspecți a scos o macetă și l-a atacat pe Sorin, urmărindu-l prin întregul restaurant până în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat.

Rănit, Sorin a încercat să fugă, dar a fost atacat din nou în parcare, unde a fost găsit de medicii ajunși la fața locului.

Frații implicați în această crimă sunt cunoscuți ca facând parte din clanul interlop Fabian, având în trecut numeroase probleme cu legea. În timpul petrecerii, aceștia s-au filmat alături de Alex Velea, iar evenimentul s-a transformat rapid într-unul cu consecințe tragice pentru Sorin și familia sa, potrivit spynews.ro.

Comenteaza