O zodie va pune capăt relației toxice de iubire și își va întâlni sufletul pereche

O zodie va pune capăt relației toxice de iubire și își va întâlni sufletul pereche

O zodie va pune capăt relației toxice de iubire care o bântuie de foarte mult timp.

Una dintre cele 12 zodii va pune capăt relației toxice de iubire în care se află. Iată cine sunt nativii care vor spune „adio!” partenerului dăunător. Aceștia vor simți că renasc în următoarea perioadă.

În această vară, una dintre cele 12 zodii europene își va lua inima în dinți și îi va spune „adio!” partenerului toxic. Nativii zodiei sunt persoane cărora le place acțiunea și schimbarea bruscă în viață. Astfel, personalitatea acestora îi determină să ia decizii din mers și să profite de fiecare oportunitate care se ivește.

Zodia Săgetător își va da seama în sfârșit că relația amoroasă cu partenerul actual nu este pe făgașul potrivit și vor decide să meargă pe drumuri separate. Vampirizarea emoțională i-a secat de toată energia și tot cheful de viață, astfel că, nativii nu văd altă opțiune mai bună. Deși partenerul va încerca să îl convingă pe Săgetător că se va schimba și lucrurile se vor îndrepta, nativul se va dovedi a fi de neînduplecat.

Odată ce a luat o hotărâre Săgetătorul nu se mai răzgândește și își duce la bun sfârșit acțiunea dorită. Însă, desigur, înainte de a lua decizia despărțirii, zodia Săgetător va cântări argumentele pro și contra și va analiza dacă merită să mai investească în relație. La început le va fi greu, dar până la sfârșitul verii nativii vor simți că renasc, luând astfel decizia perfectă.

Zodia Săgetător este semn de Foc și mai este numită „zodia Centaurului”. Legendele spun despre Centauri că erau războinici sălbatici și amatori de petreceri. Iată cinci curiozități despre cea de-a noua zodie din horoscopul european!

1. Este glumeață. Umorul este una dintre caracteristicile Săgetătorilor cu care aceștia se fac remarcați. Sunt tot timpul puși pe glume, au o dispoziție foarte bună și veselă, iar de aceea se fac plăcuți oricui. Nativii sunt carismatici, știu cum să facă o glumă, dar și să le accepte.

2. Se bucură de prezent. Nu există persoană pentru care prezentul să conteze mai mult, căci Săgetătorii sunt fruntași la asta. Acceptă majoritatea propunerilor fără să clipească, chit că sunt sau nu idei proaste. Chiar dacă Săgetătorii vor avea de suferit pe viitor din cauza acestor decizii, nu le va îi va deranja prea tare.

3. Optimism nelimitat. Săgetătorul este zodia cu o putere fantastică de a se mula după orice acțiune care se petrece în jurul lor. Acesta posedă un optimism interminabil, știind foarte bine cum să se motiveze atât pe sine, cât și pe cei din jur.

4. Este pasională. Zodia Săgetător iubește în mod pasional, senzual. Nativii știu cum și când e cazul să ofere atenție și picanterii în viața amoroasă de cuplu. De altfel, nativii sunt maeștrii la stârnirea interesului partenerului și vor găsi întotdeauna metode de a menține vie flacăra iubirii lor.

5. Este imprevizibilă. Comportamentul destul de greu de "apucat" și înțeles vine de la ideea că aceștia sunt foarte schimbători. Trec imediat de la o stare la alta dacă nu le convine ceva, lucru urât de cei din jurul său, deoarece nu ai cum să porți o conversație în momentul acela cu ei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza