Horoscop 18 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi sufletul pereche

Horoscop 18 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
O să daţi o raită pe la magazine – asta dacă nu preferaţi să luaţi tot ce se poate de pe online. Se poate să onoraţi invitaţi cuiva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi să reînnoiţi o relaţie care se pierdea pe drum, că n-aţi mai avut timp să vă-ntâlniţi.

TAUR
O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea celor care vă apreciază munca şi talentul. O să luaţi diverse lucruri pentru familie, şi poate şi pentru prieteni, cadouri, mici atenţii, dac-o să vă interesaţi în zilele de Paşte – apar nişte cheltuieli.

GEMENI
Se poate să vă pregătiţi pentru o ieşire la rampa cu o temă de actualitate şi să strângeţi adepţi în jurul vostru. O să puteţi face o plimbare, chiar şi în afara oraşului și să vă-ncărcați bateriile, să eliminate stresul, să mai respiraţi.

RAC
Poate le faceţi o surpriză copiilor, îi dueti în parc, sau e o zi de naştere şi pregătiţi ceva delicios pentru ai casei. E cineva care vine cu veşti care s ava dea speranţa c-o să faceţi un salt în carieră, că vi se aprobă un proiect și că e chestier de timp – doar până să se regleze totul.

LEU
Apare cineva care intenţionează să vă cunoaşteţi mai bine, dacă şi voi vă vedeţi într-o astfel de relaţie. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unui proiect care se va putea pune în practică în cel mai scurt timp, dac-o s ava puneţi de acord, bineînțeles.

FECIOARĂ
E o şansă de a vă face şi mai cunsocuta munca, pe care ar fi bine să nu o rataţi, c-o să vă aducă o serie de câştiguri. Faceți monetarul ca să vedeți ce se poate cumpăra şi ce nu, ca să le oferiţi cât mai multe surprise alor voştri, şi să nu vă prindeţi nici pe voi de la ce vă place.

BALANŢĂ
Poate vă pregătiţi de o nouă postura profesională, poate vreţi să încercaţi ceva nou care să v-aducă popularitate. E multă lume care vrea să colaboraţi şi o să vă drămuiți timp încât să v-ajungă şi pentru toate.


SCORPION
O să strângeţi familia în jurul vostru, mai mult ca oricând şi o să fie şi la voi iubire, armonie în familie. O să aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni cu care v-aţi putea vedea în particular şi aveţi o preocupare comună, dacă trecem de restricţii.

SĂGETĂTOR
Se poate stinge un conflict mai vechi şi o relaţie o să se rescrie fila cu filă, sau mai multe capitole. Poate-I organizaţi mai bine pe copii, să se ocupe şi de lecţii, dar să se şi joace, să se plimbe, se pot juca şi online cu prietenii, pe chat, pe zoom.

CAPRICORN
Întrevedere cu cineva care vrea să vă facă o mărturisire, o declaraţie de dragoste, chiar dacă sunteţi căsătoriţi. O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să daţi un nou sens vieţii voastre, să vă-ntemeiati o familie, să fiţi fericiţi.

VĂRSĂTOR
O să vă delectați cu o preocupare care să vă şteargă toată oboseala şi grijile de tot felul – plimbări, un hobby. Voi sunteţi în căutarea celor mai potrivite lucruri pe care să le faceţi cadou de Paşte, sau cu alt prilej celor dragi, printre care pot fi şi bilete de vacanţă.

PEŞTI
Relaţiile de prietenie renasc, pentru că le-aţi lipsit apropiaţilor şi faceţi cumva să vă revedeţi. O să mai luaţi câte ceva pentru redecorarile interiorului ca s ava pregătiţi, în felul vostru pentru sărbători, şi poate v-au rugat şi au voştri să aduceţi un plus de culoare în casă.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza