Moneda care costă 7.000 de euro pe OLX. Dacă o ai acasă, te poți îmbogăți!

Moneda care costă 7.000 de euro pe OLX. Dacă o ai acasă, te poți îmbogăți!

 Tot mai mulți colecționari scot la vânzare pe OLX diverse monede care costă sume uriașe.

Moneda care a ajuns să coste suma fabuloasă de 7.000 de euro a fost scoasă la vânzare pe site-ul de anunțuri OLX. Este posibil ca și tu să o ai acasă și cel mai bine ar fi să o cauți, deoarece ar putea să te îmbogățească!

Moneda care costă 7.000 de euro pe OLX

La începutul secolului XXI, Banca Națională a României punea în circulație mai multe monede, iar printre aceste monede se numără și cea de 1.000 de lei, având chipul lui Constantin Brâncoveanu pe una din fațete. Moneda a circulat între anii 2000-2006, iar după câțiva ani a fost schimbată cu bancnote.

După anul 2006, moneda a fost retrasă din circulație și a devenit doar o simplă monedă de colecție, dar a și ajuns să coste o avere. Astfel, moneda de 1.000 de lei a ajuns să coste în prezent 7.000 de euro pe site-urile de vânzări. Conform descrierii pe care vânzătorul ei a pus-o pe OLX, moneda este emisă în anul 2001. În imaginile postate de vânzător se poate observa că moneda este puțin uzată.

Moneda de 1 euro care se vinde cu 120.000 de lei

Un român vinde pe OLX o monedă de 1 euro. Ei bine, aceasta este din anul 2002, din Grecia. În anunțul publicat, dar și pe fotografii sunt evidențiate diferențele pe care aceasta le prezintă, în comparație cu una normală.

Românii sunt din ce în ce mai pasionați de colecționarea acestora, iar prețurile sunt de-a dreptul mari. Oamenii care vor să achiziționeze o monedă de acest fel sunt nevoiți să scoată mari sume din portofele, mai ales pentru că unele costă chiar și mai mult de 120.000 de euro, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 

Etichete
Comenteaza