Un bărbat beat a dormit două nopți în munte. Băutura l-a protejat de îngheț

Un bărbat beat a dormit două nopți în munte. Băutura l-a protejat de îngheț
| Foto: digi24.ro

Un bărbat beat i-a pus pe drumuri pe salvamontiști din Sinaia. Salvatorii au fost anunțați că o persoană se simte rău pe o pârtie din zonă.

După numeroase căutări, salvamontiștii au găsit victima dormind într-un morman de zăpadă.

Salvamontiștii din Sinaia au povestit pe Facebook că miercuri au fost trimiși într-o misiune de salvare a unei persoane care se simțea rău. Nu au găsit-o la locul indicat, dar au continuat cercetările. După zeci de minute de căutări, persoana a fost găsită: dormea într-un morman de zăpadă.

„Unele cazuri au doza lor de amuzament și hazard. Ieri suntem solicitați să intervenim pe pârtia Variantă deoarece este o persoană care nu se simte bine. Ne echipăm, ne urcăm pe snowmobil, dăm drumul la alarmă, ajungem în zonă, ne uităm, nimic… totul alb.

Continuăm să-l căutăm inclusiv în afara pârtiei, tot nimic…. După o oră și jumătate îl descoperim dormind, acoperit complet de zăpadă, în apropierea locului indicat… Starea de sănătate: Bună, un pic obosit și dezorientat…”, au povestit salvamontiștii din Sinaia, potrivit alephnews.ro.

Miercuri, pe domeniul schiabil Sinaia au fost mai multe intervenții ale salvamontiștilor. Salvatorii au fost trimiși în misiune pentru salvarea unor persoane cu probleme medicale, dar și pentru turiști blocați sau rătăciți pe munte.

Comenteaza