Lovitură de teatru în cazul dublului-asasinat din Iași! Studentul marocan e NEVINOVAT, de fapt?!

Lovitură de teatru în cazul dublului-asasinat din Iași! Studentul marocan e NEVINOVAT, de fapt?!
| Foto: cancan.ro.

Principalul suspect al dublei crime din Iași va fi adus azi în România din Roma, unde a fugit când au fost descoperite cadavrele celor doi tineri.

Timp de o săptămână, acesta a fost în custodia autorităților din Italia.

Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, va ajunge la București cu o aeronavă, iar de acolo va fi escortat la Iași, unde va fi dus în arestul poliției. Miercuri, el va fi dus în fața judecătorilor după ce a contestat măsura arestului preventiv.

 
Ahmed Sami El Bourkadi susține că este nevinovat. A recunoscut că a fost în locuința celor doi tineri uciși în 9 decembrie, dar doar pentru a-și recupera un hanorac. Potrivit acestuia, Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah erau în viață când el a plecat. Din locuința marocanului, polițiștii au ridicat mai mulți saci cu haine și obiecte personale. Una dintre cele mai importante probe ridicate de polițiști a fost o pereche de încălțăminte sport marca Nike, pe care Ahmed Sami El Bourkadi i-a purtat în momentul în care a comis crimele din Moara de Vânt.

Ahmed Sami El Bourkadi este un marocan, student la UMF Iași, coleg cu Youssef Ajniyah. Acesta a fost pus în urmărire internațională după ce a fost arestat în lipsă de magistrați. Tânărul se afla în anturajul celor două victime şi anchetatorii cred că ar putea fi vorba despre o răzbunare sau un conflict spontan.

Pe 9 decembrie, Ahmed Sami El Bourkadi s-a prezentat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași cu o plagă la mâna dreaptă. A fost dus în secția de chirurgie plastică, dar nu a mai revenit la UPU: ”Pe data de 9 decembrie s-a prezentat în urgenţă o persoană de naţionalitate străină care avea o plagă la mâna dreaptă şi a primit îngrijiri medicale în clinica de Plastică Reconstructivă din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în unitatea de primiri urgente”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD, potrivit cancan.ro.

Comenteaza