Fost primar care suferea de depresie, găsit mort. S-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare

Fost primar care suferea de depresie, găsit mort. S-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare
| Foto: observatornews

Fostul primar al oraşului Bocşa, a fost găsit mort după ce s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare.

 La fața loculuiau intervenit mai multe echipaje ale poliției, oamenii legii desfăşurând ample cercetări la locul tragediei.

Din primele informaţii, o rudă l-ar fi găsit pe fostul edil în casă, împuşcat. A fost dată alarma la 112, însă echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al oraşului Bocșa în 2020, însă din cauza unor probleme de sănătate, el a decis să demisioneze în luna martie.

Prima reacție după moartea fostului edil vine din partea colegilor de la PNL Caraș-Severin. Preşedintele formaţiunii spune că gestul "tragic şi disperat" al Emanuel Dănilă ar fi fost "generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de primar".

Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", este mesajul transmis de Ion Marcel Vela, preşedintele PNL Caraș-Severin, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza