Cum să ai noroc la bani în Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să pui în portofel

Cum să ai noroc la bani în Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să pui în portofel
| Foto: impact.ro

Câteva trucuri te ajută să ai noroc la bani în Anul Nou Chinezesc 2021, ce a început la data de 12 februarie și se va încheia pe 30 ianuarie 2022. 

Acesta este numit Anul Bivolului de Metal. Cele mai multe dintre recomandările pentru a atrage prosperitatea sunt foarte ușor de pus în aplicare și necesită doar puțină atenție.

Deși unele persoane se feresc să ia bani de pe jos, în cazul în care văd o monedă sau o bancnotă pe stradă, bioterapeutul Lidia Fecioru a spus la ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, că acest lucru nu aduce ghinion. Totuși, există un loc din care nu ar trebui să iei bani niciodată.

Potrivit Lidiei Fecioru, locul din care nu ar trebui să iei bani niciodată este o intersecție. ”Când găsești un ban pe jos, ia-l, că ăla e norocul tău. Dacă l-am găsit oriunde, în afară de intersecție, e bine să-l luăm și să-l punem în portofel și să nu-l cheltuim. Rămâne ca un talisman”, a spus bioterapeutul.

Totuși, acesta nu este singurul sfat pentru a atrage norocul la bani în Anul Bivolului de Metal. Conform Lidiei Fecioru, zicala ”după faptă și răsplată” este cât se poate de adevărată. Bioterapeutul a recomandat să dăruiești, în general – fie să lași un bacșiș ori să faci o donație, deoarece totul se întoarce.

Un alt truc ține de felul de a gândi. Potrivit Lidiei Fecioru, n-ar trebui să te zgârcești niciodată, ci mai degrabă ar trebui ca și când ai avea bani mulți. ”Ceea ce gândești ajungi să atragi”, a spus ea. În plus, nu e bine să intri într-o stare de disperare, deoarece altfel ți se pot bloca dorințele. E mai degrabă recomandat să îți păstrezi optimismul și să cauți soluții.

Cum să ai noroc la bani în Anul Bivolului de Metal. Ce e indicat să faci
De asemenea, ca să ai noroc la bani în Anul Bivolului de Metal, Lidia Fecioru a recomandat să ai ordine în privința banilor, să nu îi așezi haotic în portofel. În plus, atunci când ți se oferă sau oferi o geantă sau un portofel, în interior ar trebui să fie și bani. De altfel, superstiția veche referitoare la geanta și portofelul ce nu se lasă pe jos, ca să nu se atragă sărăcia, este la fel de importantă.

”Să ne asigurăm că avem bani de ziua noastră de naștere în buzunar. Exact cum purtăm bani de Anul Nou, de Lună Plină, tot așa e bine să avem și de ziua noastră, despre care se spune că ne poartă noroc”, a mai spus Lidia Fecioru.

Totodată, Lidia Fecioru a recomandat să ai un talisman pentru succes și faimă. ”Sunt obiecte de feng shui specifice care ne pot ajuta să intrăm în vibrația anului chinezesc”, a explicat ea. Mai mult, este important să îți cumperi un lucru ce îți place, chiar dacă nu stai foarte bine cu banii deocamdată, potrivit Știri din Lume. De ce? Pentru că ți se va schimba starea în bine și vei atrage prosperitatea.

”Ferește-te de formulări negative. Nu mai spune: «Nu am bani». Nu te plânge că ești sărac, pentru că vei sărăci. Nu suntem noi rodul cuvintelor noastre?”, a mai spus bioterapeutul Lidia Fecioru, potrivit impact.ro.

Comenteaza