HOROSCOP CHINEZESC 29 aprilie! Ce zodie va avea pierderi financiare în această zi

HOROSCOP CHINEZESC 29 aprilie! Ce zodie va avea pierderi financiare în această zi
| Foto: cancan.ro

Elementul sinelui care se află în conflict cu energia zilei este Lemn Yang.

Pentru acesta apar multe motive de enervare, este mai irascibil decât de obicei, astfel că intră în tot felul de conflicte, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă în plan personal, de fapt. 

Elementul sinelui Lemn Yin beneficiază de prezența unor oameni dragi, care îl susțin și îl ajută în proiectele profesionale, în care se simte blocat, fără inspirație. Iar asta îi ajută să își recapete optimismul.

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin pot avea pierderi financiare sau pot intra în conflicte cu colegii sau cu membrii familei. Ziua este destuld e prococatoare pentru ei, mai ales că au atât de multe de făcut, în această perioadă.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin trec de la nemulțumire, la bucurie, și tot așa, pentru că interacționează cu mai mulți oameni, decât au planificat, fie la telefon, fie față în față, iar aceștia le pot pune răbdarea la încercare.

Elementele sinelui Metal Yang și Metal yin sunt interesate de dezvoltare personală, de evoluție profesională, vor să meargă la cursuri sau să studieze în particular, pentru a găsi noi resurse pentru planurile lor. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin se odihnesc mai mult, își acordă mai mult timp astăzi deși este zi obișnuită de job,însă ritmul nu mai este la fel de susținut ca în alte zile, fiindcă au ceva preocupări personale care îi agasează. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze tradiționale, ziua este mai puțin bună pentru nativii din an de Bivol și foarte bună, pentru nativii din an de Cal.

Comenteaza