Ultimele imagini cu afaceristul de la Arad în viață! Ce s-a observat din comportamentul lui

Ultimele imagini cu afaceristul de la Arad în viață! Ce s-a observat din comportamentul lui
| Foto: wowbiz.ro

Ioan Crișan, afaceristul care a murit în explozia de la Arad a fost surprins de camerele de supraveghere, înainte de asasinare.

Ioan Crișan și-a pierdut viața duminică, 29 mai, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Arad. Bărbatul venise de la restaurantul în care era client fidel, iar angajații nu au observat nimic neobișnuit la afacerist. Mașina în care bărbatul în vârstă de 66 de ani se afla a explodat, iar primele informații se îndreaptă către posibilitatea unui asasinat.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe omul de afaceri cu două zile înainte de explozie. Ioan Crișan s-a dus la o terasă din Arad, se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia. Bărbatul era unul dintre clienții fideli ai localului, unde comanda de obicei o cafea sau o apă. În ziua cu pricina, Ioan Crișan a comandat un pahar de coniac și a stat aproximativ 20 de minute.

Angajații nu au observat nimic diferit la clientul lor, care frecventa terasa respectivă.

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe Ioan Crișan este o angajată a supermarketului în fața căruia a avut loc explozia.

Ea a făcut dezvăluiri șocante despre momentul exploziei. Mai mult decât atât, femeia nu a observat nimic straniu la comportamentul bărbatului. Nimeni nu ar fi bănuit ce avea să urmeze. 

„În momentul în care a intrat în parcare, nu a stat foarte mult, a mers să bea o cafea la cafenea, cum făcea el de obicei.

În momentul în care noi ne pregăteam să deschidem și eram fiecare cu treaba lui, dintr-o dată, am auzit explozia foarte puternică, am văzut o lumină roșie. Nu știam ce se întâmplă, apoi, la câteva secunde, a început să ia foc.

Un fum gros! (…) Cineva a încercat cu un extinctor mai micuț să stingă incendiul, dar, în momentul în care a văzut că ieșea fum foarte puternic, s-a speriat și a văzut că nu are ce să facă.

 
În acel moment, focul s-a pornit și mai tare!”, a povestit tânăra, pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza