Ultima apariţiei a iubitei lui Vladimir Putin. Ce se întâmplă cu vedeta?!

Ultima apariţiei a iubitei lui Vladimir Putin. Ce se întâmplă cu vedeta?!

Aliba Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, se ascunde în această perioadă din cauza războiului Ruso-Ucrainean.

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva este un nume important în istoria sportului, după ce a devenit una dintre cele mai titrate sportive din gimnastica ritmică.

Viaţa ei privată a devenit însă o mare enigmă după ce au apărut tot mai mult zvonuri despre presupusa idilă pe care ar avea-o cu Vladimir Putin.

În această perioadă, Alina Kabaeva ar fi fost trimisă de Vladimir Putin să se ascundă într-o ţară din Europa, la graniţa Elveţiei cu Italia. În Elveţia circulă deja o petiţie pentru expulzarea Alinei Kabaeva.

Negată în dese rânduri de Kremlin, relaţia dintre Alina Kabaeva şi Vladimir Putin a fost scoasă la suprafaţă de surse care fie au dorit să-şi păstreze anonimatul, fie au avut de suferit.

Primul care a făcut această dezvăluire a fost Alexander Lebedev - fost coleg cu Putin în KGB - în 2008, în ziarul pe care-l deţinea atunci. După ce publicaţia a scris despre relaţia dintre Alina Kabaeva şi Vladimir Putin, Alexander Lebedev a fost obligat să o închidă. Motivul oficial? Probleme financiare.

Acum, la 14 ani distanţă, Alina Kabaeva şi Vladimir Putin ar avea 4 copii împreună, dintre care două gemene care s-ar fi născut într-o clinică privată din Lugano, Elveţia, potrivit telekomsport.ro.

 

Comenteaza