S-au tras la sorți sferturile de finală ale UEFA Champions League. Bayern Munchen – PSG e capul de afiș

S-au tras la sorți sferturile de finală ale UEFA Champions League. Bayern Munchen – PSG e capul de afiș

Reeditarea finalei din sezonul trecut, când germanii s-au impus cu 1-0, va avea loc încă din faza sferturilor de finală.

Cea mai importantă competiție continentală a ajuns în faza sferturilor, iar tragerea la sorți a avut loc astăzi la Nyon. Duelul care va genera cel mai mare interes este de departe cel dintre Bayern Munchen și PSG, reeditarea finalei din sezonul trecut. Atunci, germanii reușeau să se impună la limită, 1-0, grație golului înscris de Kingsley Coman.

La polul opus se află întâlnirea dintre FC Porto și Chelsea. În ciuda faptului că portughezii au eliminat Juventus, forma bună pe care o traversează formația din capitala Angliei îi conferă statut de favorită.

Totodată, în sferturi se vor întâlni din nou Real Madrid și Liverpool, după finala din 2018, câștigată de spanioli cu 3-1. Cele două formații nu au parte de cel mai bun sezon în campionatul intern și încearcă să îl salveze printr-un traseu cât mai îndelungat în Champions League.

Ultimul duel al sferturilor de finală propune întâlnirea dintre fotbalul total impus de Pep Guardiola la Manchester City și entuziasmul și tinerețea vedetelor Borussiei Dortmund, Jadon Snacho și Erling Haaland.

Tabolul sferturilor de finală UEFA Champions League:
  • Bayern Munchen – PSG
  • FC Porto – Chelsea
  • Real Madrid – Liverpool
  • Manchester City – Borussia Dortmund

Prima manșă a sferturilor de finală se va disputa în 6 și 7 aprilie, în timp ce returul va avea loc în 13 și 14 aprilie.

Comenteaza