Naomi Osaka, anunț șocant după ce a pierdut meciul în sferturi la Miami! Se lasă de tenis?

Naomi Osaka, anunț șocant după ce a pierdut meciul în sferturi la Miami! Se lasă de tenis?
| Foto: prosport.ro

Campioana de la Australian Open a spus că în momentul de față, revenirea pe primul loc WTA, nu se află pe primul loc în lista sa de obiective.

Naomi Osaka o va întâlni în sferturile turneului transmis de canalele Digi Sport pe jucătoarea din Grecia, Maria Sakkari, iar dacă va pătrunde în penultimul act se va duela cu câștigătoarea înfruntării Bianca Andreescu - Sara Sorribes Tormo. Ashleigh Barty, principală favorită, o va întâlni în semifinale pe Elina Svitolina.

"Nu țintesc numărul 1 mondial pentru că deja am fost liderul lumii, dar dacă voi revneni pe prima poziție WTA, voi fi onorată. Mintea nu-mi mai funcționează bine când mă gândesc la ce ar putea fi în viitor.

Azi, n-aș putea să spun că prima poziție în ierarhia mondială reprezintă ținta mea. Am învățat că cea mai bună alegere pentru mine e să nu joc foarte mult, nu sunt sportiva care are nevoie de prea multe partide pentru a-și intra în ritm.

Am observat că risc să mă uzez dacă joc mai multe turnee decât ar trebui", a spus nipona, într-o conferință de presă, la Miami Open.

Etichete
Comenteaza