Cine este și cu ce se ocupă David Popovici! Bărbatul a făcut sacrificii mari pentru a-și susține fiul

Cine este și cu ce se ocupă David Popovici! Bărbatul a făcut sacrificii mari pentru a-și susține fiul

Părinții lui David Popovici l-au sprijinit foarte mult pe acest drum dificil pe campionul mondial.

David Popovici, este campionul european la proba de 200 de metri liber, de la Europenele desfășurate la Roma. Este al doilea titlu suprem câștigat de sportivul dinamovist în ultima săptămână. Puțini știu că acesta a avut parte de o educație model din partea părinților săi.

Mihai și Georgeta Popovici, părinții lui David, s-au îngrijit de acesta, încă din perioada copilăriei. Cei doi au fost mereu atenți la alimentația sportivului, și și-au ca băiatul lor să fie ferit de orice aspect compromițător.

Mihai Popovici, tatăl campionului la înot, activează domeniul vânzărilor. Acesta este foarte preocupat de suplimentele prescrise fiului său, deoarece vrea ca sportivul să stea departe de orice fel de substanță interzise care îi poate strica cariera.

După ce David Popovici a iești campion mondial la natație la 200 de metri liber, chiar la debutul său în această competiție, tatăl său a oferit o reacție plină de fericire și mândrie.

„A fost absolut senzațional! A fost un sentiment uluitor! Suntem foarte, foarte fericiți! Vă mulțumim pentru susținere”, a declarat tatal lui David Popovici.

De asemenea Mihai Popovici este cel care a explicat motivul pentru care fiul său a ajuns de la Steaua la rivala CS Dinamo, clubul de înot unde este legitimat acum.

„David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După încheierea contractului, noi am căutat să semnăm cu un alt club. Am avut mai multe discuţii în acest sens.

Am purtat multe negocieri, dar, în cele din urmă, am ales Dinamo pentru că a fost clubul care ne-a făcut cea mai bună şi de viitor ofertă. Alături de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu”, a declarat Mihai Popovici toamna trecută, potrivit spynews.ro.

Comenteaza