Zodia care varsă lacrimi amare din dragoste în luna februarie

Zodia care varsă lacrimi amare din dragoste în luna februarie

Luna februarie vine cu probleme în dragoste pentru unii nativi din zodiac.

Dacă pentru unele zodii luna februarie va fi o perioadă în care vor avea noroc la bani sau în dragoste, altele vor ajunge în situații neplăcute și pot trece printr-o perioadă mai complicată. Următoarea lună vine cu o încărcătură negativă, iar problemele care nu au fost rezolvate la timp pot reveni iar și le va tulbura liniștea.

Zodia care nu va avea deloc noroc în perioada următoare este Taurul. Deși acești nativi nu vor arată vreodată că sunt persoane sensibile, luna februarie vine cu probleme. Se pot simți copleșiți și neînțeleși de cei dragi.
  
Planul cel mai afectat va fi cel profesional. Muncitori din fire și ambițioși, Taurii fac tot posibilul să ajungă unde își doresc. Cu toate acestea, luna februarie vine cu mari provocări în ceea ce privește cariera.

Este posibil ca acești nativi să fie bârfiți la locul de muncă, iar răutățile colegilor vor ajunge la urechile superiorilor.

Este bine să renunțe la impulsivitate, mai ales la job, dacă nu vor să își piardă locul de muncă. Lucrurile nu sunt deloc în favoarea lor și pot fi considerați firi conflictuale.

Munca intensă din ultima perioadă își poate pune amprenta asupra stării lor de sănătate, de aceea, trebuie să fie atenți la orice simptom.

Deși sunt tentați să ignore și să spună că este ceva de moment, se pot confrunta cu serioase probleme de sănătate, mai ales în cazul celor care nu au tratat afecțiuni mai vechi.

Nici la capitolul dragoste nu o duc mai bine. Nativii implicați într-un cuplu pot să aibă un conflict cu persoana iubită, iar atitudinea lor nu va fi deloc pe placul partenerului, mai ales dacă ajung să spună vorbe grele.

Cei care sunt singuri se pot simți oarecum izolați și neînțeleși. Deși își doresc să cunoască pe cineva, nu au noroc în dragoste sau întâlnesc doar persoane care nu au intenții bune. 
 
 
 
 

Comenteaza