Zodia care va trebui să aibă grijă la ceea ce face în următoarea perioadă. Previziunile astrologului Minerva

Zodia care va trebui să aibă grijă la ceea ce face în următoarea perioadă. Previziunile astrologului Minerva

Astologul Minerva a oferit o serie de previziuni complete, cu privire la următoarea perioadă, pentru fiecare nativ al zodiacului.

Pe 28 octombrie urmează o nouă eclipsă de lună. În acest interval, zodiile trebuie să îşi facă o listă de obiective pe care au în plan sau îşi doresc să le îndeplinească. Cu toate acestea, Minerva avertizează că în această perioadă trăirile se vor intensifica, din acest motiv nativii ar trebui să fie atenţi şi să nu ia decizii pripite.

Pentru Gemeni se anunță o schimbare semnificativă de mentalitate. Este un moment excelent să adopte obiceiuri de viață sănătoase. Pe de altă parte le sunt amplificate temerile de autoexpresivitate, de creativitate și acum, cei care se află în ipostaza de a scrie, este o perioadă în care pot să iasă în evidență cu foarte mare ușurință.

În această perioadă trebuie să dea atenție viselor ș intuiției. Acești nativi se vor lansa într-o călătorie de autodescoperire, renunțând la vechile credințe. S-ar putea să se simtă atrași de practici spirituale.

Racii trebuie să se pregătească pentru o perioadă de realizări personale. Profesia cade în plan secund. Este timpul să își urmărească pasiunile. Emoțiile vor crește pe măsură ce se bucură de căldură și afecțiune. Se vor clarifica problemele care le-a tulburat liniștea până atunci.

Vor renunța la grijile inutile. Apar proiecte semnificative cărora trebuie să le dea atenție. Trebuie să își reevalueze prieteniile și impactul lor asupra vieții personale. Se vor concentra pe stilul de viață și impactul acestuia asupra vieții personale, a explicat Minerva potrivit ciao.ro.

Comenteaza