Trei zodii care își pierd locul de muncă în luna mai

Trei zodii care își pierd locul de muncă în luna mai
| Foto: spynews.ro.

Primele zile din luna mai se anunță pline de provocări pentru unii nativi din zodiac care își pierd locul de muncă.

Gemeni
Nativii Gemeni pot să enerveze multă lume în perioada următoare, asta pentru că nu știu cum să se facă înțeleși și e posibil să spună, la nervi, vorbe pe care le vor regreta. Nativi trebuie să fie mai atenți la comunicare, asta pentru că vor exista anumite blocaje, pe care cu greu le vor depăși. Acești nativi pot intra în conflict chiar și cu familia, pentru că simt că nimeni nu le este alături sau că nu îi susține, așa cum și-ar dori.

Balanță
Nici nativii Balanță nu o duc mai bine pe plan profesional. Se pot simți obosiți, iar productivitatea lor poate să scadă din acest motiv. Trebuie să evite să intre în discuții contradictorii cu șefii, pentru că riscă să fie concediați. Este posibil ca acești nativi să le spună superiorilor pe un ton agresiv tot ceea ce i-a deranjat, lucru care ar putea să îi deranjeze. 

Pești
Și Peștii trebuie să fie atenți la cum vor comunica în perioada următoare. Unii colegi, care nu au intenții atât de bune pe cât cred ei, se poate să îi trădeze și să se plângă superiorilor. Acești nativi pot să își piardă locul de muncă, dar la fel de mari sunt șansele să își dorească să activeze într-un alt domeniu. Pentru cei care nu erau mulțumiți de ceea ce făceau, există posibilitatea să apară și alte oportunități.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza