Theo Rose, declarații intime despre noua sa relație cu Anghel Damian: „Este o chestie ..

Theo Rose, declarații intime despre noua sa relație cu Anghel Damian: „Este o chestie ..

Theo Rose a oferit primele ei declarații despre relația sa cu Anghel Damian și despre sarcina pe care o poartă.

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) vor deveni părinți anul viitor. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanului, acolo unde Anghel este regizor, iar cântăreața o interpretează pe Vera, o avocată de succes. Nu le-a trebuit mult timp să-și dea seama că sunt suflete pereche, după cum mărturisește Theo Rose, mai ales că, după doar 4 luni de relație, a rămas însărcinată și îl va face tată pentru prima oară pe Anghel.

Artista a recunoscut că este o persoană mai greu de înțeles, asta pentru că nu se poate controla în anumite momente și spune lucruri neadecvate uneori, în special în relația pe care o are cu iubitul și cu familia ei.

„E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine. Am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva. Să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.

După ce s-a aflat că este însărcinată, Theo Rose a spus că își dorește să se așeze la casa ei și să se căsătorească cu alesul inimii sale, Anghel Damian.

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a mai spus Theo Rose, în cadrul podcastului, semn că vrea să urmeze toate tradițiile și să se așeze la casa ei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza