Tavi Clonda vrea să bage divorțul? Gabriela Cristea l-a prins cu fosta iubită într-o parcare

Tavi Clonda vrea să bage divorțul? Gabriela Cristea l-a prins cu fosta iubită într-o parcare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut printr-un moment neplăcut în relația lor lungă.

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Gabriela Cristea a ajuns cu hainele la ușă din cauza unui bărbat. Prezentatoarea TV vrea să facă schimbări majore la vârsta de 47 de ani.

Gabriela Cristea și-a lat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj pe care l-a postat în mediul online. Prezentatoarea TV a declarat pe rețelele de socializare că își va arunca toate hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

Comenteaza